Resultat 1 - 2 av 2

Kontorsmaskiner

Universallås (601)

Ett mycket kraftigt universallås för alla Projektorer , TV/Plasmaskärmar, LCD-skärmar, skrivare m.m. Låset bygger på AnchorPad:s unika fäst-plattor som enkelt fästs på skärmen / kontors-maskinen. Låset har en godkänd låscylinder från ASSA / Medeco och en specialhärdad, tygöverdragen, låskätting som är SSF-godkänd (1,25m eller 2,5m). Mycket enkel montering i betongtak/vägg eller metallbalk/ bordsram med bifogade fästdetaljer alternativt runt ett fast föremål med hjälp av kättingens löpögla.

Monteringssats för trä finns som tillval. UVid takmontering kan standardstativ användas då låset monteras parallellt med stativet. Levereras som standard med olika låsning för varje lås, men kan beställas med likalåsning, alternativt upplagt i huvudnyckelsystem med olikalåsning, kompletterat med huvudnyckel för samtliga lås i systemet. Färg: Silver/Grå

Artnr. 601-125 Universallås (1,25m) / 601-250 Universallås (2,5m). Tillval: Monteringssats "Trä" (613-3).

pdficonLadda hem produktblad (pdf)

 

Lågprofillås för kontorsmaskiner (581/580)

Ett prisvärt och säkert lås för kontorsmaskiner. Motstår ett drag på över 3 ton. Levereras med dyrktestade och godkända cylindrar från Assa / Medeco (581) alternativt originalcylindrar från Anchorpad (580). Till låset kan vår 1-åriga stöldskyddsförsäkring väljas till. Ett unikt lås som är anpassat för att skydda övriga värdefulla maskiner såsom fax, skrivare ,scanner el. dyl. på kontoret.

Tillval: För Likalåsning / Huvudnyckelsystem: Se nedan.

pdficonLadda hem produktblad (pdf)